HP Elite x2 1013 G3

U kunt alle taken aan met de HP Elite x2 1013, die de kracht van een pc koppelt aan de creatieve mogelijkheden en vrijheid van een tablet.

BESCHIKBAAR VANAF € 1.873

HP raadt Windows 10 Pro aan.

HP Elite x2 1013 G3

Deze meesterlijk ontworpen 2-in-1 voor moderne bedrijven overtreft uw verwachtingen wat betreft uiterlijk en kracht.

Doe serieus zaken met Windows 10 Pro.

Ontwikkeld om mensen bij elkaar te brengen

Werk samen met het hele team bij elkaar of waar ook ter wereld. Samenwerking zit in het DNA van de HP Elite x2 1013, met premium audio, hoge-resolutiecamera’s en een naar buiten gerichte microfoon.

Creativiteit zonder concessies

Gebruik uw professionele applicaties en geniet van een zuivere tabletervaring met deze ongelooflijk dunne en lichte 13 inch detachable pc.

HP Mobile Connect Pro geeft u toegang tot gebruiksvriendelijke en veilige verbindingen over de hele wereld, zodat u niet meer afhankelijk bent van WiFi-hotspots, nooit meer verrast wordt door torenhoge roamingkosten of toeslagen omdat u uw databundel overschrijdt. Inclusief 200 MB data per maand gedurende 3 jaar na activering.

HP 14.1 inch Business Slim Top Load tas

Ref.: 2SC65AA

Of je nu naar kantoor gaat of onderweg werkt, de HP 14.1 inch Business Top Load tas geeft de minimalistische gebruiker van de notebook een eigentijdse uitstraling. Hij heeft afsluitbare ritsen, een veilig RFID-vak en ruimte voor je apparaat tot 14.1 inch en je dagelijkse benodigdheden.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 17

HP Elite 90-Watt Thunderbolt 3 dock

Ref.: 1DT93AA

Creëer een opvallend krachtige, gestroomlijnde werkplek met uitgebreide device-, scherm- en netwerkaansluitmogelijkheden plus de mogelijkheid om tegelijkertijd op te laden via het HP Elite Thunderbolt 3 90W dock.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 200

HP Elite Presenter muis

Ref.: 2CE30AA

Voer presentaties uit en begeleid materiaal op het scherm met een virtuele laser vanuit de palm van je hand, overal in de kamer, of navigeer je pc-toepassingen aan je bureau met de geavanceerde HP Elite Presenter muis. Het is een ultramodern, multifunctioneel accessoire dat een aanwijzer en muis in één is.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 58

HP 4 year Next Business Day Onsite HW Support w/Travel Coverage for Notebooks

Ref.: UC910E

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 362