HP EliteBook x360 1030 G3

Om impact te maken heeft u maar één apparaat nodig. Creëer en presenteer uw visie op succes op de HP EliteBook x360 1030 met vier gebruiksstanden en Intel® Core™ i7 processor, alles om te werken, content te delen en te genieten.

BESCHIKBAAR VANAF € 1.995

HP raadt Windows 10 Pro aan.

HP EliteBook x360 1030 G3

Werk door in elk licht met de zorgvuldig gefabriceerde HP EliteBook x360 met optioneel superhelder display dat ook buiten goed af te lezen is, ontspiegeld en voorzien van omgevingslichtsensoren. Kies voor een van de vier inspirerende gebruiksstanden met opmerkelijk geluid.

Doe serieus zaken met Windows 10 Pro.

Leven en werken

Gaan en staan waar u wilt, zorg dat het kan. De optionele 4G LTE-module en het HP Premium Collaboration Keyboard maken het perfect mogelijk, mede dankzij de batterij die lang meegaat.

Veilig. Slim. Beschermd.

Bescherm uw pc tegen gevaren van buitenaf met een uitgebreide verzameling beveiligingstools. Maak ongewenst meekijken onmogelijk op de HP EliteBook x360 1030 met optioneel HP Sure View Gen2 geïntegreerd privacyscreen.

A man using an HP Elite x3.

HP Mobile Connect Pro geeft u toegang tot gebruiksvriendelijke en veilige verbindingen over de hele wereld, zodat u niet meer afhankelijk bent van WiFi-hotspots, nooit meer verrast wordt door torenhoge roamingkosten of toeslagen omdat u uw databundel overschrijdt. Inclusief 200 MB data per maand gedurende 3 jaar na activering.

HP 13.3 inch privacyfilter voor touch

Ref.: 3KP51AA

Het scherm blijft kristalhelder met het HP 13.3 inch privacyfilter voor touch dat iedereen behalve uzelf direct zicht op uw content ontneemt, beschermt tegen krassen en niet reflecteert.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 36

HP 13.3 inch Business hoes

Ref.: 2UW00AA

Neem uw 13.3 inch notebook mee in de eenvoudige gevoerde HP 13.3 Business hoes met één rits, waarin hij direct beschikbaar is als u hem nodig heeft en toch goed beschermd is.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 13

HP 4 year Next Business Day Onsite HW Support w/Travel Coverage for Notebooks

Ref.: UC910E

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 362