HP EliteBook x360 830 G5

Laat uw team kennismaken met de x360 veelzijdigheid van de superdunne HP EliteBook x360 830, voor elke werkstijl en -plek.

BESCHIKBAAR VANAF € 1.562

HP raadt Windows 10 Pro aan.

HP EliteBook x360 830 G5

Doe serieus zaken met Windows 10 Pro.

Waar u maar moet zijn

Ideaal voor mobiele professionals die de beste, meest robuuste notebooks nodig hebben met verbeterde grafische en systeemprestaties in een beheerde IT-omgeving.

Vier handige gebruiksstanden

Voeg een vleugje flexibiliteit aan uw werk toe: creëer, communiceer, deel en multitask met de HP EliteBook x360 830 en de optionele HP Rechargeable Active pen. Krachtige prestaties in een opvallend, volledig aluminium en eenvoudig te onderhouden ontwerp.

Laat u horen, luister mee

Werk onderweg heel gemakkelijk samen met uw team. Kristalheldere audio en geavanceerde samenwerkingsfuncties zoals HP Noise Cancellation, speciale toetsen voor samenwerking, een ‘world-facing’ derde microfoon en krachtige naar boven gerichte speakers zorgen voor optimale communicatie.

Browse betrouwbaar

Houd uw kritische besturingsprocessen draaiend, ook als malware probeert deze af te sluiten. HP Sure Run breidt het hardwarematige zelfherstel uit tot het besturingssysteem om te beschermen tegen kwaadaardige aanvallen op applicaties en processen.

A man using an HP Elite x3.

HP Mobile Connect Pro geeft u toegang tot gebruiksvriendelijke en veilige verbindingen over de hele wereld, zodat u niet meer afhankelijk bent van WiFi-hotspots, nooit meer verrast wordt door torenhoge roamingkosten of toeslagen omdat u uw databundel overschrijdt. Inclusief 200 MB data per maand gedurende 3 jaar na activering.

HP EliteDisplay E243d 23.8 inch dockingmonitor

Ref.: 1TJ76AA

Benut de beschikbare ruimte op uw bureau optimaal dankzij gestroomlijnde USB-C™, netwerk- en accessoire-aansluitingen, inclusief een HD-pop-upwebcam, met de HP EliteDisplay E243d 23.8 inch dockingmonitor: ons meest geavanceerde 23.8 inch dockingdisplay.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 359

HP draadloos samenwerkingstoetsenbord

Ref.: Z9N39AA

Houd gemakkelijker dan ooit spraak- en videochats met Skype voor Bedrijven® en zorg voor een opgeruimde werkomgeving met het elegante, vernieuwde HP draadloze samenwerkingstoetsenbord, dat u helpt productiever te werken en samen te werken.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 82

HP draadloze Premium muis

Ref.: 1JR31AA

Creëer een elegante, professionele werkruimte zonder rommelige kabels en geef uzelf de ruimte om te bewegen met de HP Premium draadloze muis die naadloos aansluit bij uw HP notebook.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 35

HP UC draadloze duo headset

Ref.: W3K09AA

Voer een gesprek tot 30 meter vanaf uw bureau of telefoon met de HP UC draadloze duo hoofdtelefoon en beschik ook in de drukste omgevingen over een uitstekend stereogeluid en ruisonderdrukking met een ontwerp dat de hele werkdag comfortabel draagbaar is.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 282

HP S100 luidsprekerbalk

Ref.: 2LC49AA

Geniet van een helder stereogeluid van twee luidsprekers voor media en gebruik de lijningang om uw telefoon of speler direct op de luidsprekerbalk aan te sluiten. Via de hoofdtelefooningang kunt u muziek beluisteren zonder collega’s te storen.

 Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 42

HP 3 jaar onsite hardwaresupport op volgende werkdag voor notebooks

Ref.: U4414E

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 121