HP EliteBook x360 12 inch

Plotseling kunt u overal kantoor houden, met onze dunste en lichtste zakelijke convertible pc. Van eigen kantoor tot buitenland, u kunt overal werken met high-performance specificaties, toonaangevende beveiliging en intensieve samenwerking.

BESCHIKBAAR VANAF € 2.129

HP raadt Windows 10 Pro aan.

HP EliteBook x360 12 inch

De superdunne en ultraheldere HP EliteBook x360 1020 is geïnspireerd op uw mobiele bestaan. Met de lange batterijlevensduur, HP Fast Charge en een scherm met toonaangevende helderheid 700 nits kunt u overal werken.

Doe serieus zaken met Windows 10 Pro.

Gemaakt om actief te blijven

Bescherming is eenvoudig en goed te beheren dankzij een reeks geavanceerde beveiligingskenmerken waarmee u betrouwbaar kunt browsen, meekijkers geen kans geeft en waarmee het BIOS in het geheugen automatisch wordt bewaakt en hersteld.

Als u overal werkt, is praktisch teamwerk essentieel voor de voortgang. Communiceer scherp en helder met vijf luidsprekers met afgestemde audio van Bang & Olufsen en regel gesprekken snel met het HP Premium samenwerkingstoetsenbord.

A man using an HP Elite x3.

HP Mobile Connect Pro geeft u toegang tot gebruiksvriendelijke en veilige verbindingen over de hele wereld, zodat u niet meer afhankelijk bent van WiFi-hotspots, nooit meer verrast wordt door torenhoge roamingkosten of toeslagen omdat u uw databundel overschrijdt. Inclusief 200 MB data per maand gedurende 3 jaar na activering.

HP USB-C™ Mini Dock

Ref.: 1PM64AA

Productiever werken onderweg dankzij de gestroomlijnde poortuitbreiding in pocketformaat die zowel modieus als functioneel is. De HP USB-C™ Mini Dock heeft een modern relïefdesign en is voorzien van de pass-through oplaadfunctie en connectiviteit voor data, video, netwerken en apparaten in een compacte, draagbare dock.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 128

HP Executive Black Leather 15.6 Top Load

Ref.: 1LG83AA

Draag de tas diagonaal over de schouder als u uw handen vrij wilt houden of gebruik het dubbele handvat. U pendelt en reist gemakkelijker dan ooit omdat het bagageoog over de trekstang van de meeste rolkoffers past.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 92

HP EliteDisplay S140u 14 inch USB draagbare monitor

Ref.: G8R65AA

Creëer overal waar u wilt een mobiele werkplek met twee schermen met de HP EliteDisplay S140u 14 inch (35,56 cm) USB draagbare monitor, een ultra-compact, dun, hoge-resolutie scherm met een beschermende klep. Vouw de klep achterwaarts en sluit de monitor met één USB-kabel aan, dan heeft u een tweede scherm voor uw notebook.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 183

HP 3 jaar onsite hardwaresupport op volgende werkdag voor notebooks

Ref.: U4414E

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 121