HP EliteBook x360 1040 G5

De ultradunne HP EliteBook x360 1040 bevat nu vier manieren om uw werk te doen, aantekeningen te maken, inhoud te delen en te genieten als u even niets doet.

BESCHIKBAAR VANAF € 1.979

HP raadt Windows 10 Pro aan.

HP EliteBook x360 1040 G5

Doe serieus zaken met Windows 10 Pro.

Gemaakt om zaken te doen, ontworpen voor het leven

Ideaal voor mobiele professionals die de beste, meest robuuste notebooks nodig hebben met verbeterde grafische en systeemprestaties in een beheerde IT-omgeving.

Werk zoals u wilt, waar u ook bent

Communiceer onder vrijwel alle lichtomstandigheden en gebruik uw voor precisie gemaakte pc op een natuurlijke manier dankzij een optioneel in de buitenlucht te lezen HP ontspiegeld touchscreen, vier gebruiksstanden en de optionele HP Oplaadbare Actieve Pen.

Veilig. Slim. Beschermd.

Bescherm uw pc tegen dreigingen met ingebouwde beveiligingskenmerken in de hardware zoals HP Sure Start Gen4, HP Sure Run, HP Sure Recover met Embedded Reimaging en het optionele HP Sure View Gen2 geïntegreerde privacyscherm.

Ga online en werk samen

Helder communiceren met verbluffende audio en geavanceerde mogelijkheden voor videoconferenties vanuit bijna elke plek ter wereld met het optionele 4G LTE van Gigabit-klasse en een microfoon aan de voorkant voor verbeterde ruisonderdrukking.

A man using an HP Elite x3.

HP Mobile Connect Pro geeft u toegang tot gebruiksvriendelijke en veilige verbindingen over de hele wereld, zodat u niet meer afhankelijk bent van WiFi-hotspots, nooit meer verrast wordt door torenhoge roamingkosten of toeslagen omdat u uw databundel overschrijdt. Inclusief 200 MB data per maand gedurende 3 jaar na activering.

HP EliteDisplay S14 14-inch draagbaar display

Ref.: 3HX46AA

Maximaliseer uw productiviteit en maak uw werk eenvoudiger met een Full HD display van 1 kg en nog geen 9 mm dik, zodat u geen extra gewicht hoeft mee te zeulen.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 256

HP Elite Presenter-muis

Ref.: 2CE30AA

Voer presentaties uit en begeleid inhoud op het scherm vanuit de palm van uw hand, overal in de kamer, of navigeer uw pc-toepassingen aan uw bureau met de geavanceerde HP Elite Presenter-muis. Het is een ultramodern, multifunctioneel accessoire dat een aanwijzer en muis in één is.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 58

HP USB-C Power Bank voor notebook

Ref.: 2NA10AA

Verbeter de uptime van uw notebook en laad uw dagelijks gebruikte USB-devices tegelijkertijd op met de draagbare, oplaadbare HP notebook Power Bank.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 130

HP Elite notebookportfolio

Ref.: 4SZ25AA

Houd alles bij elkaar en laat uw accessoires nooit meer vallen met de HP Elite notebookportfolio die tussen vergaderingen door met de rits kan worden gesloten. Beschermt uw notebook en ordent uw onmisbare accessoires, zodat u goed en professioneel voor de dag komt, ook onderweg.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 99

HP USB-C minidock

Ref.: 1PM64AA

 

Productiever werken onderweg dankzij de gestroomlijnde, poortuitbreiding in pocketformaat die zowel modieus als functioneel is. De HP USB-C™ Mini Dock heeft een modern relïefdesign en is voorzien van de pass-through oplaadfunctie en connectiviteit voor data, video, netwerken en apparaten in een compacte, draagbare dock.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 89