HP EliteBook x360 1040 G6

De schitterende, ultraslim HP EliteBook x360 1040 biedt 360° aan veelzijdigheid en verbluffende edge-to-edge beelden op het 14 inch display.

BESCHIKBAAR VANAF € 2.099

HP raadt Windows 10 Pro aan.
Doe serieus zaken met Windows 10 Pro.

HP EliteBook x360 1040 G6

 

De HP EliteBook x360 1040 is vervaardigd met precisie, heeft een unibody CNC-aluminiumontwerp en biedt toonaangevende functies zoals ingebouwde privacy, betere beveiliging en samenwerkingstools, allemaal in één uiterst veelzijdig 360°-ontwerp waarmee u kunt werken zoals u dat wilt.

Ontworpen voor mensen die vaak onderweg zijn

Ideaal voor mobiele professionals die de beste, meest robuuste notebooks nodig hebben met verbeterde grafische en systeemprestaties in een beheerde IT-omgeving.

Privacy wanneer dat belangrijk is

Bepaal wat de wereld ziet en bescherm uw gegevens met geïntegreerde beveiligings- en privacy-features. Schuif de webcamcover van de HP Privacy Camera dicht om het zicht van uw camera te blokkeren.

Zoals een persoonlijke ontmoeting

De Full HD-camera, audio van Bang & Olufsen en HP Noise Cancellation zorgen ervoor dat uw conferencecalls duidelijk en persoonlijk zijn, zodat u met levensechte video en audio gemakkelijk en geïnspireerd kunt samenwerken.

A man using an HP Elite x3.

HP Mobile Connect Pro geeft u toegang tot gebruiksvriendelijke en veilige verbindingen over de hele wereld, zodat u niet meer afhankelijk bent van WiFi-hotspots, nooit meer verrast wordt door torenhoge roamingkosten of toeslagen omdat u uw databundel overschrijdt. Inclusief 200 MB data per maand gedurende 3 jaar na activering.

HP USB-C minidock

Ref.: 1PM64AA

Werk productief onderweg met de moderne, gestroomlijnde, zeer draagbare HP USB-C™ Mini Dock met pass-through oplaadfunctie en connectiviteit voor data, video, netwerken en apparaten.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 128

HP Executive 15.6 inch rugzak

Ref.: 6KD07AA

Ga met stijl de wijde wereld in met een notebooktas uit de HP Executive-serie waarin uw toestellen en data vergrendeld zitten en waarmee reizen en opladen een koud kunstje worden.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 68

HP Bluetooth Travel Mouse

Ref.: 6SP30AA

Navigeer door je documenten, spreadsheets, websites en meer met de compacte, draadloze HP Bluetooth Travel Mouse met 5 knoppen, die werkt op bijna elk oppervlak en op twee pc’s tegelijk.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 33

HP USB-C Essential powerbank

Ref.: 3TB55AA

Voorzie uw Windows- of macOS®-notebook en USB-apparaten via een enkele USB-C™-verbinding van voeding, zelfs als deze niet kunt aansluiten, met de HP USB-C Essential powerbank.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 128

HP 65 W USB-C platte poweradapter

Ref.: 3PN48AA

U kunt uw notebook of mobiele device en een USB-accessoire op hetzelfde moment, op kantoor of onderweg, voeden en opladen met de verrassend compacte HP 65 W USB-C platte poweradapter.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 61