HP EliteBook Folio

Uitgekiend vakmanschap en uitstekende prestaties gaan samen in de HP EliteBook Folio. Unieke materialen en kenmerken die gericht zijn op samenwerking maken dit de ideale keus voor iedereen die een onberispelijke notebook zoekt.

BESCHIKBAAR VANAF € 1.721

HP EliteBook Folio

Het ultradunne ontwerp van nog geen 1000 gram heeft een uniek 180 graden draaibaar pianoscharnier, waardoor het volledig vlak kan liggen als u met anderen wilt kijken.

De zakelijke notebook voor samenwerking.

HP20151013567

Fantastisch vakmanschap en uitzonderlijke prestaties gaan samen in de HP EliteBook Folio. Unieke materialen en kenmerken die gericht zijn op samenwerking maken dit de ideale keus voor gebruikers die een onberispelijke notebook zoeken. Gebouwd voor bedrijven die echte performance nodig hebben met een zesde generatie Intel® Core™ processor, PCIe SSD’s, 8 GB geheugen en een lange batterijlevensduur. Deze voor Skype voor Bedrijven gecertificeerde pc met audio van Bang & Olufsen, HP ruisonderdrukkingssoftware en HP Clear Sound Amp voor een kristalhelder geluid is ideaal om samen te werken. Organiseer en start conferencecalls met een agendatoets op het ingebouwde HP Premium samenwerkingstoetsenbord om deel te nemen aan Skype voor Bedrijven-gesprekken.

HP Mobile Connect Pro geeft u toegang tot gebruiksvriendelijke en veilige verbindingen over de hele wereld, zodat u niet meer afhankelijk bent van WiFi-hotspots, nooit meer verrast wordt door torenhoge roamingkosten of toeslagen omdat u uw databundel overschrijdt. Inclusief 200 MB data per maand gedurende 3 jaar na activering.

HP USB-C™ reisdock

usb-c_travel

Vervang uw dongels door het HP USB-C™ reisdock, dat overal voor mobiele connectiviteit zorgt.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 117

HP Executive lederen tas

executive14leather

Met de HP luxe lederen koerierstas beschermt u uw notebook in en buiten kantoor en laat u een voorname indruk achter.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 124

HP USB-C™ naar VGA adapter

usbcvga

Stuur videocontent van uw notebook of tablet naar een externe monitor, tv of projector met de HP USB-C™ naar VGA adapter.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 37

HP 3y Next Business Day Onsite Hardware Support with Travel Coverage for Notebooks

Ref.: U4418E

HP_CarePack_transparent_logo

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 170