HP EliteBook 1040 G4

Ideaal voor mobiele professionals die de beste, meest robuuste notebooks nodig hebben met verbeterde grafische en systeemprestaties in een beheerde IT-omgeving.

BESCHIKBAAR VANAF € 1.917

HP raadt Windows 10 Pro aan.

HP EliteBook 1040 G4

Extra power zorgt voor extra productiviteit. Onze krachtigste ultradunne 14 inch zakelijke notebook versnelt uw dagelijkse werk en verlicht zelfs de zwaarste taken met krachtige multitasking, samenwerking onderweg en een toonaangevende beveiliging.

Doe serieus zaken met Windows 10 Pro.

Dun. Licht. Uw krachtige conferentietool.

De krachtige HP EliteBook 1040 is klaar voor de grootste uitdagingen, om in en buiten kantoor sneller te werken. Met een batterijlevensduur van 16 uur en een optionele Intel® Quad-Core™ H-processor kunt u vrijwel iedere taak uitvoeren.

Kies voor een ultradun apparaat boordevol functies dat klaar is voor iedereen die mobiel werkt. Ontworpen voor webvergaderingen met krachtige audio, intuïtief gespreksbeheer en een 180° draaibaar scharnier om het superheldere 700 nits scherm met anderen te delen.

Bescherming is eenvoudig en goed te beheren dankzij een reeks geavanceerde beveiligingskenmerken waarmee u betrouwbaar kunt browsen, meekijkers geen kans geeft en waarmee het BIOS in het geheugen automatisch wordt bewaakt en hersteld.

A man using a HP Commercial Phablet.

HP Mobile Connect Pro geeft u toegang tot gebruiksvriendelijke en veilige verbindingen over de hele wereld, zodat u niet meer afhankelijk bent van WiFi-hotspots, nooit meer verrast wordt door torenhoge roamingkosten of toeslagen omdat u uw databundel overschrijdt. Inclusief 200 MB data per maand gedurende 3 jaar na activering.

HP Elite Presenter-muis

Ref.: 2CE30AA

Voer presentaties uit en begeleid inhoud op het scherm vanuit de palm van uw hand, overal in de kamer, of navigeer uw pc-toepassingen aan uw bureau met de geavanceerde HP Elite Presenter-muis. Het is een ultramodern, multifunctioneel accessoire dat een aanwijzer en muis in één is.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 72

HP USB-C™ minidock

Ref.: 1PM64AA

Productiever werken onderweg dankzij de gestroomlijnde poortuitbreiding in pocketformaat die zowel modieus als functioneel is. De HP USB-C™ Mini Dock heeft een modern relïefdesign en is voorzien van de pass-through oplaadfunctie en connectiviteit voor data, video, netwerken en apparaten in een compacte, draagbare dock.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 128

HP 14.1 inch Business hoes

Ref.: 2UW01AA

Bewaar uw 14.1 inch notebook in de eenvoudige, gevoerde HP 14.1 Business hoes met één rits, die een extra bescherming vormt maar waarin de notebook direct beschikbaar is als u hem nodig heeft.

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 14

HP 3 jaar onsite hardwaresupport op volgende werkdag voor notebooks

Ref.: U4414E

Aanbevolen prijs (excl. BTW): € 121