HP raadt Windows 10 Pro aan.

Vergaderen we te veel?

Ook al eens wat verveeld zitten droedelen tijdens een al dan niet virtuele vergadering? Heb je ook wel eens de indruk dat nu het kantoorleven langzamerhand weer opstart er te veel onnodige vergaderingen zijn?

Lees meer >

Chatiquette: enkele vuistregels

Vandaag de dag maken we, al dan niet gedwongen, meer dan ooit gebruik van een waaier aan digitale kanalen om met elkaar te communiceren. Ook in een professionele context zijn allerlei chat apps zoals Whatsapp, Messenger, de chatfunctie in Teams, Webex of Slack bezig aan een steile opmars.

Lees meer >

Reis- en rijtijd nuttig besteden? Luister naar business podcasts!

Nu we opnieuw meer tijd op kantoor mogen spenderen, zullen we weer langer onderweg zijn. Soms met het openbaar vervoer maar ook met de auto. Dat laatste vaak omdat het niet anders kan. Waar je op de trein je tijd vrij makkelijk kan omzetten naar werktijd, is dat in de auto niet mogelijk. Maar steeds meer mensen proberen die extra uren in de auto meer te doen dan louter naar de radio te luisteren. Enter: De business podcasts.

Lees meer >

HP Sure View beschermt je tegen visuele hacking

Even je mail checken op de trein of het vliegtuig, wat werken in een lobby, een dossier raadplegen op café of restaurant … Het liefst doe je dit natuurlijk in alle discretie en wil je je privacy beschermen. Gooi je bedrijfsgegevens en die van jezelf niet te grabbel.

Lees meer >

 

Wil u de nieuwsbrief automatisch ontvangen, schrijf je dan hier in.