HP raadt Windows 10 Pro aan.

Pimp je thuisbureau met accessoires

Zeker nu velen onder ons bijna fulltime thuiswerken loont het de moeite om van je thuiskantoor een aantrekkelijke plek te maken waar je met plezier aan de slag gaat. In dit artikel willen we eens uitweiden over de spullen die je op je bureau zelf hebt liggen. Bureauaccessoires kunnen je helpen productiever te zijn, georganiseerd te blijven en wie weet zullen ze je zelfs inspireren.

Lees meer >

Verzorgde e-mails scoren beter

Bij voltijds thuiswerken, is virtueel vergaderen erg populair, maar het wordt ook vaak als vermoeiend ervaren. Daarom blijft de klassieke e-mail een belangrijk instrument om te communiceren en je ideeën over projecten te structureren en te ordenen. Ook wanneer je thuiswerkt, blijft ‘klassieke’ e-mail dus een belangrijk instrument om projectinformatie uit te wisselen met je collega’s en de buitenwereld.

Lees meer >

Een gezond kantoor is hoogtechnologisch en biofiel

“Als ge maar gezond zijt!” Vandaag de dag is dit cliché meer waar dan ooit. Lichamelijke en mentale gezondheid staan hoog in ieders agenda. We zijn ons steeds meer bewust van de invloed van onze onmiddellijke omgeving op ons welzijn. Dat geldt ook voor waar we werken en een groot deel van onze dag doorbrengen. Meer nog, een gezonde werkplek is een topprioriteit. Vooral de jongere generaties verwachten dat hun werkgever hier een actief beleid rond voert.

Lees meer >

 

Wil u de nieuwsbrief automatisch ontvangen, schrijf je dan hier in.