HP raadt Windows 10 Pro aan.

Touchscreen schoonmaken in Corona-tijden. Hoe en hoe zeker niet.

Steeds meer notebooks beschikken over een touchscreen. Dat is handig om vlot te surfen, doorheen documenten te scrollen, programma’s te openen en zoveel meer. Nadeel? Vuil en vingerafdrukken zijn onvermijdelijk. Hoe ga je daarmee om in deze Corona-tijden?

Lees meer >

Thuiswerken met kinderen? Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.

De maatregelen die de overheid vandaag neemt zijn ongezien. Eerst werd iedereen opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te werken. De cijfers van de telecom operatoren zijn duidelijk: op deze schaal is er nog nooit aan telewerken gedaan. En we gaan allemaal naarstig op zoek naar goede tips en praktijkvoorbeelden over hoe je dat het beste aanpakt: voltijds thuis werken.

Lees meer >

Virtueel vergaderen. Een aantal praktische etiquetteregels.

Vergaderen over het internet via de pc is sinds enkele weken meer regel dan uitzondering. Het is onze reddingsboei in deze tijden waarin we letterlijk ‘afstand houden’. Maar nu deze manier van overleggen is ingeburgerd loont het de moeite om nog even de basisregels en etiquette op te lijsten die er voor zorgen dat jouw deelname aan een virtuele vergadering een succes wordt.

Lees meer >

 

Wil u de nieuwsbrief automatisch ontvangen, schrijf je dan hier in.