HP raadt Windows 10 Pro aan.

6 tips om efficiënter thuis te werken, ook in tijden van Corona-crisis

De maatregelen om het Corona-virus in te dijken worden steeds strenger. Experts en overheid roepen op om, zij die in de mogelijkheid zijn, thuis te werken. Telewerken vraagt echter ook een bepaalde mindset. Zeker als de occasionele thuiswerkdag plaats maakt voor structureel thuiswerken. Waar je anders denkt ‘dat doe ik morgen op kantoor wel’ heb je nu taken die je wel degelijk thuis moet afwerken. Graag zetten we nog even 6 tips op een rij die je helpen van je ‘verplichte’ thuiswerken een succes te maken.

Lees meer >

Thuis even efficiënt werken als op kantoor? De Hoffice helpt!

Door de Corona-crisis willen veel kenniswerkers thuiswerken. Het ziet er zelfs naar uit dat telewerken de komende weken een verplichting wordt. Dat gaat veel verder dan het occasionele thuiswerk dat al vrij goed ingeburgerd is. Daarom is het van belang dat bedrijven ervoor zorgen dat de werkplek in de Home Office gelijkwaardig is aan die op kantoor. Dat vraagt een beperkte investering van de werkgever, maar betaalt zich snel terug door de verhoogde efficiëntie van de thuiswerker.

Lees meer >

Er ligt een flinke laag stof op de flexdesk

Tot nog niet zolang geleden waren we met zijn allen wild van de open office, een kantoorruimte waar niemand nog een vaste stoel heeft. Wie ’s morgens als eerste binnenkomt, kan ook als eerste een plekje kiezen.

Lees meer >

 

Wil u de nieuwsbrief automatisch ontvangen, schrijf je dan hier in.