HP raadt Windows 10 Pro aan.

StuBru at work trekt eropuit (met de steun van HP)

Na een succesvolle eerste uitvoering trapte Studio Brussel, nog steeds één van de populairste radiostations op de werkvloer in Vlaanderen, de tweede editie van StuBru at work af. Het concept bleef grotendeels ongewijzigd: van maandag tot donderdag kwissen twee bedrijven twee keer per dag tegen elkaar op de radio. Wie de finale op donderdagochtend wint, krijgt op vrijdag Studio Brussel over de vloer!

Lees meer >

Zet je thuiskantoor in het zonnetje

Ons lichaam heeft dagelijks behoefte aan natuurlijk licht. Ook tijdens de werkuren en dus ook wanneer je thuis werkt. Helaas wordt het thuiskantoor soms wat stiefmoederlijk behandeld. Want natuurlijk licht heeft meer voordelen dan je vermoedt.

Lees meer >

HP Bluetooth Travel Mouse

Navigeer overal door je documenten, spreadsheets, websites en meer met de compacte, draadloze HP Bluetooth Travel Mouse met 5 knoppen, die werkt op bijna elk oppervlak (zelfs glas) en zelfs op twee pc’s tegelijk.

Lees meer >

De langverwachte komst van 5G

De langverwachte uitrol van 5G, de vijfde en ultrasnelle generatie mobiele netwerken, zal dit jaar mondjesmaat werkelijkheid worden voor de consument. Eerst in de grote steden. Helaas hinkt ons land wat achterop en blijft de uitrol steken op organisatorisch niveau. Dat is jammer want met 5G gaan de deuren van een hele nieuwe wereld open.

Lees meer >

 

Wil u de nieuwsbrief automatisch ontvangen, schrijf je dan hier in.