HP raadt Windows 10 Pro aan.

Ga even rechtstaan om deze blog te lezen

Thuis, op kantoor, op de trein of in een koffiebar: waar je ook werkt, de kans is groot dat je het grootste deel van de dag zittend doorbrengt. Dat bureauwerk flink wat lichamelijke klachten met zich kan meebrengen, is een open deur intrappen. Maar het gaat veel verder dan enkel rugklachten en andere fysieke ongemakken.

Lees meer >

Hoe overleef je de winter

Putje winter. Het gebrek aan daglicht heeft impact op je lichamelijke conditie. In de herfst en winter is het ziekteverzuim hoger dan in de lente en de zomer. Ook je geestelijke scherpte lijdt onder de donkere dagen. Een winterdipje, de winterblues, het bestaat echt. Gelukkig kan je de wintermoeheid een hak zetten. Een aantal tips.

Lees meer >

In 2020 zullen we nog mobieler werken

In 2020 blazen de ‘oudste’ jongeren van Generatie Z 25 kaarsjes uit. Er zullen steeds meer digital natives op de werkvloer terug te vinden zijn. Deze generatie heeft nog weinig notie van een analoge wereld. Ze zijn van in de wieg opgegroeid met de smartphone en gepokt en gemazeld in sociale media.

Lees meer >

De meest gelezen blogartikels van 2019

Het begin van een nieuw jaar is hét moment om terug te blikken op de afgelopen 12 maanden. Het is ook de periode waarin we overspoeld worden met allerhande lijstjes. Wij doen gewoon vrolijk mee met deze traditie en hebben de top 5 van onze meest gelezen blogartikels van het afgelopen jaar op een rijtje gezet.

Lees meer >

 

Wil u de nieuwsbrief automatisch ontvangen, schrijf je dan hier in.