Met de steun van HP en ‘The Office of the Future’

Na een succesvolle eerste uitvoering, trapt Studio Brussel, nog steeds één van de populairste radiostations op de werkvloer in Vlaanderen, binnenkort de tweede editie van StuBru at work af. Het concept blijft grotendeels ongewijzigd: van maandag tot donderdag kwissen twee bedrijven twee keer per dag tegen elkaar op de radio. Wie de finale op donderdagochtend wint, krijgt op vrijdag Studio Brussel over de vloer!

Jazeker, als je straffe kwissers in je bedrijf hebt en je wint de finale, dan komt Studio Brussel de volgende (vrij)dag bij jouw bedrijf live radio maken van 9 tot 16u. Maar dat is nog niet alles: om 10u is er een akoestisch live optreden en tussen 12u en 13u is er een at work party met StuBru-dj!

StuBru at work wordt mee mogelijk gemaakt door HP. Want goede muziek en stijlvolle notebooks zorgen voor optimale prestaties op de werkvloer. Maar die werkvloer is wel stevig aan het veranderen. Met ‘The Office of the Future’ biedt HP bedrijven oplossingen aan om in te spelen op hun veranderende noden én die van hun werknemers. Want we werken vandaag op andere plaatsen, we vergaderen op andere manieren en we staan anders in het (werk)leven. Daarom brengt HP tijdens de live-uitzending op vrijdag bij het winnende bedrijf een complete VR Experience mee waarmee jij en je collega’s je eigen Office of the Future kunnen creëren!

Klinkt aanlokkelijk? Schrijf dan zo snel mogelijk jouw bedrijf in om mee te doen aan StuBru at work.

Meer weten over The Office of the Future? Surf dan naar www.officeofthefuture.be