HP raadt Windows 10 Pro aan.

Deelauto’s, deelsteps … wat met de aansprakelijkheid?

Tussen 2015 en 2019 is het aantal autodeelbedrijven verdubbeld. Ook andere vormen van gedeelde mobiliteit zijn niet meer te stoppen. Veel mensen die beroep doen op deze gedeelde mobiliteit staan niet of nauwelijks stil bij de wettelijke aansprakelijkheid tijdens het gebruik. Het is geen slecht idee om de algemene voorwaarden te checken alvorens je op pad gaat. Waar moet je op letten?

Lees meer >

Ondersteuning voor Windows 7 loopt af op 14 januari 2020

Het aftellen is begonnen. Als je nog een toestel hebt met Windows 7 zal je na 14 januari geen beveiligingsupdates meer krijgen. De hoogste tijd dus om te upgraden naar Windows 10. Met een besturingssysteem dat niet meer up-to-date is, zet je de deur open voor virussen en andere beveiligingsrisico’s. De kans op besmetting zal in 2020 sowieso alleen maar toenemen.

Lees meer >

Let op met openbare USB-poorten

Je staat op het punt om aan een reis te beginnen, maar net voordat je in je bus, trein of vliegtuig stapt, realiseer je je dat je smartphone of tablet bijna leeg is. Je vindt een openbare USB-poort in de buurt en sluit je apparaat aan, in de hoop voldoende te kunnen opladen. Vrij eenvoudig, maar publieke USB-poorten zijn niet altijd veilig en beveiligingsexperts waarschuwen dat ze je toestellen in gevaar kunnen brengen.

Lees meer >

 

Wil u de nieuwsbrief automatisch ontvangen, schrijf je dan hier in.