Het begin van een nieuw jaar is hét moment om terug te blikken op de afgelopen 12 maanden. Het is ook de periode waarin we overspoeld worden met allerhande lijstjes: wat waren de beste optredens, de beklijvendste boeken, wie waren de indrukwekkendste sportlui, wat is wie het meest bijgebleven uit 2019? We komen het nu allemaal te weten. Wij doen gewoon vrolijk mee met deze traditie en hebben de top 5 van onze meest gelezen blogartikels van het afgelopen jaar op een rijtje gezet.

1. Wifi in je auto. Wat zijn de oplossingen?

Het internet is een goede manier om in contact te blijven met je klanten. Waar we ook gaan of zijn, thuis, op kantoor, in het vliegtuig, op restaurant maar ook onderweg in de auto: mensen verwachten dat we altijd en overal online zijn.

Lees meer

2. Flexplekken op kantoor

Kantoorruimte kopen of huren kost veel geld. De tijd dat iedereen elke dag naar kantoor kwam en er zijn eigen vaste plek had, is stilaan voorbij. Door de shift naar mobieler werken en werknemers te laten werken op verplaatsing, kunnen organisaties flink wat besparen op de huur of de aankoop van het aantal vierkante meters werkvloer. De technologie laat dat ook toe. In plaats daarvan staan er flex desks ter beschikking, werkplekken die van iedereen en niemand zijn. Behalve de kostenbesparing zijn er nog een aantal niet te onderschatten voordelen voor zowel de werknemer als de werkgever.

Lees meer

3. Pimp je thuisbureau met accessoires

Ook al werk je maar één dag per week thuis: het loont om van je thuiskantoor een aantrekkelijke plek te maken waar je met plezier aan de slag gaat. Over een comfortabele stoel, geschikte plek in je woning of een tweede scherm zullen we het nu niet hebben. In deze blog willen we even uitweiden over de spullen die je op je bureau zelf hebt liggen. Bureauaccessoires kunnen je helpen productiever te zijn, georganiseerd te blijven en wie weet zullen ze je zelfs inspireren.

Lees meer

4. Let op met openbare wifi-netwerken

Gratis wifi! Heel wat horecazaken, winkels en andere organisaties bieden hun klanten een hotspot aan waar ze vrij gebruik van kunnen maken. Het is vanzelfsprekend geworden. Veel mensen grijpen dan ook naar hun smartphone of laptop om online te gaan wanneer ze hier de kans toe krijgen. Het is een verslavend automatisme en we loggen in zonder erbij na te denken.

Lees meer

5. Telewerken wordt steeds populairder

Dat het aantal telewerkers en het aantal bedrijven dat zich engageert om telewerk toe te laten stijgt, hebben we hier al vaker gezegd. Mobieler werken is een realiteit. Wat opvalt, is dat de trend zich sneller doorzet dan verwacht.

Lees meer