HP raadt Windows 10 Pro aan.

Werk slim thuis en vermijd zo de files

Door een combinatie van veel regen, het vallen van de bladeren en het overschakelen naar het winteruur is november één van de drukste filemaanden van het jaar. De structurele files zijn nog langer en verkeersongelukken door het gure weer en het rijden in het donker creëren extra verkeersopstoppingen. Het is een ideaal moment om even stil te staan bij de manier waarop je naar je werk gaat en hoe je je werk organiseert.

Lees meer >

HP EliteBook x360 1040 G6

De schitterende, ultraslim HP EliteBook x360 1040 biedt 360° aan veelzijdigheid en verbluffende edge-to-edge beelden op het 14 inch display. De HP EliteBook x360 1040 is vervaardigd met precisie, heeft een unibody CNC-aluminiumontwerp en biedt toonaangevende functies zoals ingebouwde privacy, betere beveiliging en samenwerkingstools, allemaal in één uiterst veelzijdig 360°-ontwerp waarmee u kunt werken zoals u dat wilt.

Lees meer >

Let op met openbare wifi-netwerken

Gratis wifi! Heel wat horecazaken, winkels en andere organisaties bieden hun klanten een hotspot aan waar ze vrij gebruik van kunnen maken. Het is vanzelfsprekend geworden. Veel mensen grijpen dan ook naar hun smartphone of laptop om online te gaan wanneer ze hier de kans toe krijgen. Het is een verslavend automatisme en we loggen in zonder erbij na te denken.

Lees meer >

 

Wil u de nieuwsbrief automatisch ontvangen, schrijf je dan hier in.