HP raadt Windows 10 Pro aan.

HP Elite Dragonfly

De HP Elite Dragonfly is ongelooflijk licht en maakt je buitengewoon mobiel in de vorm van een prachtig ontworpen x360 laptop met touchfunctionaliteit. Behuizing van magnesium uit één stuk. Absoluut betrouwbaar en gecertificeerd volgens militaire normen.

Lees meer >

Van een gezond evenwicht naar een boeiende blend.

Een perfecte work-life balance: het was vele jaren een mantra als het over werk en gezin ging. Vandaag is dat niet meer het geval. De realiteit van de dag leert ons dat we iets vloeiender nodig hebben, iets wat meer flexibiliteit toelaat: een work-life blend.

Lees meer >

HP EliteBook x360 830 G6

Werk productiever dankzij de vrijheid van x360 veelzijdigheid. De superdunne HP EliteBook x360 830 laat u creëren, verbinding maken en samenwerken op de manier die het beste bij u past. Krachtige prestaties verpakt in een opvallend, volledig aluminium en eenvoudig te onderhouden design.

Lees meer >

Winnaar!

HP was partner van de Week van de Mobiliteit van 16 tot 22 september. We zetten ons partnership in de verf met een wedstrijd. Jim Bijnens was ge gelukkige winnaar en we brachten hem een Hoffice set, de ideale configuratie voor het thuiskantoor: een HP EliteDisplay E243d 23.8 inch Monitor, een HP Wireless Collaboration Keyboard en een HP Wireless Premium Mouse.

 

Wil u de nieuwsbrief automatisch ontvangen, schrijf je dan hier in.