HP raadt Windows 10 Pro aan.

Eenvoudig confcall opzetten met je smartphone, waar je ook bent.

Conference call? Misschien denk je dan spontaan aan een aantal mensen in een vergaderruimte die een telefonische bespreking houden met een groep mensen op een andere plek. Maar in deze tijden van mobiel werken kan je ook met je smartphone in een handomdraai een conference call opstarten, waar je ook bent.

Lees meer >

The Office of the Future – Tour verlengd wegens succes.

We blikken terug en kijken vooruit. Het begon in april met een kick-off op de Kunstberg Brussel. Daar werd The Office of the Future voorgesteld aan de pers en genodigden uit de ondernemerswereld. Trots mogen we aankondigen dat de tour wegens succes verlengd wordt. In oktober zal The Office of Future landen in Oostende, in november kan je terecht in Mechelen. Bekijk de sfeervideo die de tour tot dusver, in beeld brengt.

Lees meer >

Workation. Werken ver weg van kantoor en je eigen huis.

Het woord zegt het zelf. Een workation is een combinatie tussen werken en vakantie, een werkvakantie dus. Het verschil met werken op afstand is tijd en plaats. Een workation duurt veel langer én breng je door op een plek ver van huis. Een workation is bij uitstek geschikt voor een welomlijnd project.

Lees meer >

 

Wil u de nieuwsbrief automatisch ontvangen, schrijf je dan hier in.