Een goede blend tussen werk en privé, maar ook een degelijke en duurzame mobiliteit zijn belangrijke sleutels om beter mobiel te werken. Daarom is HP partner van de Week van de Mobiliteit van 16 tot 22 september.

Dit initiatief van het Netwerk Duurzame Mobiliteit moedigt ons aan om na te denken over ons verplaatsingsgedrag. Tegelijkertijd vinden over heel Europa acties plaats naar aanleiding van de EUROPEANMOBILITYWEEK. Een van de oplossingen die de mobiliteitsknoop mee kan helpen ontwarren is mobieler werken. Op onze website vind je heel wat tips en technologie die je hiermee op weg helpen.

Een hoogtepunt van de Week van de Mobiliteit is donderdag 19 september. Dan is het Car Free Day. De perfecte gelegenheid om de auto een aan te kant te laten staan en een dagje thuis te werken. Het is misschien ook een uitgelezen gelegenheid om je thuiskantoor wat extra aandacht te geven. Een extra scherm? Wat groen? Een nieuwe stoel? Verken onze blog, bekijk onze producten en laat je inspireren.