HP raadt Windows 10 Pro aan.

Hoe blijf je productief als je thuis snel bent afgeleid?

Tijdens een dagje thuiswerken, bestaat het gevaar dat je wordt afgeleid. Je wordt minder productief en je geraakt in tijdsnood. Met de Pomodorotechniek kan je dit vermijden. De Pomodorotechniek leert je om met tijd te werken, in plaats van ertegen te strijden. Een eenvoudig tijdmanagementsysteem om te leren en toe te passen.

Lees meer >

Wifi in je auto. Wat zijn de oplossingen?

Het internet is een goede manier om in contact te blijven met je klanten. Waar we ook gaan of zijn, thuis, op kantoor, in het vliegtuig, op restaurant maar ook onderweg in de auto: mensen verwachten dat we altijd en overal online zijn.

Lees meer >

De HP EliteBook x360 1040 notebook pc

Werk zoals u wilt, waar u ook bent. Een uit de vliegtuigbouw afkomstige constructie voor een robuuste levensstijl waarbij de hoogste betrouwbaarheid en duurzaamheid vereist zijn. De ultradunne HP EliteBook x360 1040 bevat nu vier manieren om uw werk te doen, aantekeningen te maken, inhoud te delen en te genieten als u even niets doet.

Lees meer >

Zo was de leukste werkplek van het land!

In juli en augustus mochten we iedere donderdag een team collega’s ontvangen in het Q-Beach House in Oostende. Ze kregen een rondleiding achter de schermen, konden rustig werken in een voor hen gereserveerde, overdekte hoek van het terras en het mobiele gebruiksgemak van de nieuwste notebooks van HP ontdekken. Een terugblik in beelden.

Lees meer >

 

Wil u de nieuwsbrief automatisch ontvangen, schrijf je dan hier in.