HP raadt Windows 10 Pro aan.

Veilig omgaan met je laptop op vakantie

Tijdens hun welverdiende zomervakantie nemen heel wat mensen hun laptop mee op reis. Om bijvoorbeeld hun mail te checken, wat te surfen of om lokale informatie op te zoeken. Zolang je toestel je rust niet in de weg staat, is daar natuurlijk niets mis mee. Er zijn wel een paar dingen waar je op moet letten.

Lees meer >

Warm weer? Drink voldoende!

De heerlijke zomerdagen zijn verleidelijk om zoveel mogelijk tijd buiten te zijn. Een terrasje tijdens de lunchpauze, met de fiets naar het werk of misschien heb je zelfs de kans om de hele dag buiten te werken. Thuis of op het terras van je favoriete koffiebar of coworkingplek. Ook al zit je dan niet met je laptop in de volle zon, omwille van de warmte is het belangrijk om voldoende te drinken. Je lichaam heeft het nodig. Als je uitdroogt, vermindert trouwens ook je concentratievermogen.

Lees meer >

De HP EliteBook x360 830 G5 notebook pc

Werk productiever dankzij de vrijheid van x360 veelzijdigheid. De superdunne HP EliteBook x360 830 past zich aan, aan de manier waarop u creëert, contact legt en samenwerkt. Daarnaast is deze laptop goed beveiligd en eenvoudig te beheren voor bedrijven.

Lees meer >

Ontdek de leukste werkplek van het land!

Afgelopen maand mochten we iedere donderdag opnieuw een team van steeds een andere organisatie ontvangen in het Q-Beach House in Oostende. Ook jij en je collega’s kunnen er op een donderdag in augustus de leukste werkplek van het land van maken. Schrijf je snel in en overtuig ons waarom we jou en 10 collega’s zouden uitnodigen.

Lees meer >

 

Wil u de nieuwsbrief automatisch ontvangen, schrijf je dan hier in.