HP raadt Windows 10 Pro aan.

Chatiquette

Mobieler werken is ook makkelijk in contact blijven met je collega’s, klanten of leveranciers. Waar je ook bent. Zekere jongere generaties maken gebruik van een chatapplicaties zoals WhatsApp, Messenger, de chatfunctie in Teams … In een sociaal, informeel verband is chatten al goed ingeburgerd. Mits een aantal regels kan dit zeker en vast ook in een professionele context. Een paar vuistregels.

Lees meer >

De HP EliteBook x360 830 G5 notebook pc

Werk productiever dankzij de vrijheid van x360 veelzijdigheid. De superdunne HP EliteBook x360 830 past zich aan, aan de manier waarop u creëert, contact legt en samenwerkt. Daarnaast is deze laptop goed beveiligd en eenvoudig te beheren voor bedrijven.

Lees meer >

Een handvol tips om als thuiswerker betrokken te blijven

De dagelijkse file vermijden, meer vrijheid, meer flexibiliteit, in je pyjama achter je pc … Thuiswerken heeft heel wat voordelen. Maar bij elke goednieuwsshow schuilen er ook addertjes onder het gras. Als je vaak van thuis werkt, bestaat het gevaar dat sociale aspect van je job verwatert. Zeker wie maar heel af en toe op kantoor werkt, kan zich wel eens een buitenbeentje voelen. Gelukkig kan je dit voorkomen.

Lees meer >

Ontdek de leukste werkplek van het land!

Ook deze zomer is HP iedere donderdag van de partij in het Q-Beach House op het strand van Oostende. Je kan er zelf komen ontdekken hoe je van iedere plek een werkplek kan maken. Het Q-Beach House zal dit jaar plastiekvrij zijn. Qmusic vervangt 125.000 plastieken rietjes, 60.000 plastieken verpakkingen van snoep en gadgets, en 15.000 plastieken bekers door duurzame alternatieven.

Lees meer >

 

Wil u de nieuwsbrief automatisch ontvangen, schrijf je dan hier in.