Ook deze zomer is HP iedere donderdag van de partij in het Q-Beach House op het strand van Oostende. Je kan er zelf komen ontdekken hoe je van iedere plek een werkplek kan maken dankzij HP en Intel®.

De meest milieuvriendelijke editie ooit!

Het Q-Beach House zal dit jaar plastiekvrij zijn. Qmusic vervangt 125.000 plastieken rietjes, 60.000 plastieken verpakkingen van snoep en gadgets, en 15.000 plastieken bekers door duurzame alternatieven. Elke vrijdag of zondag wordt er ook geplogd op het strand van Oostende, waarbij ze al joggend het strand opruimen. Het Q-Beach House zal ook volledig draaien op zonne- en windenergie.

Verhuis je kantoor een dagje naar het strand van Oostende.

Jij en je collega’s kunnen ook zelf van het Q-Beach House de leukste werkplek maken. Schrijf je nu in en overtuig ons waarom we jou en 10 collega’s zouden uitnodigen op een donderdag in juli of augustus. Al heel wat bedrijven deden dit de vorige jaren. Ze kregen een rondleiding achter de schermen, konden rustig werken in een voor hen gereserveerde, overdekte hoek van het terras en het mobiele gebruiksgemak van de nieuwste notebooks van HP ontdekken.

Schrijf je hier in