HP raadt Windows 10 Pro aan.

Vier handige gebruiksstanden

Werk productiever dankzij de vrijheid van x360 veelzijdigheid. De superdunne HP EliteBook x360 830 past zich aan, aan de manier waarop u creëert, contact legt en samenwerkt. Daarnaast is deze laptop goed beveiligd en eenvoudig te beheren voor bedrijven.

Werk onderweg heel gemakkelijk samen met uw team. Kristalheldere audio en geavanceerde samenwerkingsfuncties zoals HP Noise Cancellation, speciale toetsen voor samenwerking, een ‘world-facing’ derde microfoon en krachtige naar boven gerichte speakers zorgen voor optimale communicatie.

U hoeft zich nooit meer zorgen te maken of iemand u in de gaten houdt. Als bescherming tegen ongewenst meekijken is de geïntegreerde HP Privacy Camera namelijk voorzien van een fysiek klepje.

Lees er hier meer over