In de loop van 2019 is HP op tour in België en Luxemburg met ‘The Office of the Future’, een open en modulaire kantooromgeving. Je kan er tijdens een inspiratiesessie komen ontdekken hoe het kantoor van de toekomst de samenhorigheid, betrokkenheid, gezondheid en productiviteit van werknemers stimuleert.

Het mobiel kantoor bestaat uit verschillende zones. Iedere zone is een werkplek die uitgetekend is volgens de blauwdruk van de taken die er worden uitgevoerd. Iedere zone kent ook zijn eigen specifieke technologische oplossingen. Ook aan de mobiele werker is gedacht. Voor hem zijn ‘The Hoffice’ en het ‘On the go’ gedeelte ontworpen.

In april stond The Office of the Future in Schelle (Antwerpen). Het pop-up kantoor staat er niet in één-twee-drie. Hieronder kun je een timelapse van de opbouw daar bekijken.

 

 

Van 27 mei tot 6 juni zal The Office of the Future in het Groothertogdom Luxemburg staan.

Schrijf je hier in voor een inspiratiesessie in Luxemburg of één van de volgende locaties.