HP raadt Windows 10 Pro aan.

5G zal ons in een nieuw mobiel tijdperk brengen

5G is draadloze breedband die de vijfde generatie mobiele cellulaire netwerken vertegenwoordigt en snelheden belooft die 10 tot 20 keer sneller zijn dan de huidige 4G cellulaire netwerken. Maar 5G is veel meer dan alleen maar sneller internet. 5G brengt ons aan de poort van een andere evolutionaire periode in de wereld van de draadloze infrastructuur.

Lees meer >

The Office of the Future on tour!

De komende maanden reist HP doorheen België en Luxemburg met The Office of the Future. Op 17 april landde ons mobiele kantoor van de toekomst in Antwerpen (Schelle). We bleven er tot 30 april om te tonen hoe het kantoor van morgen er zal uitzien. In The Office of the Future leggen we u uit hoe verschillende generaties kunnen samenwerken, hoe we beter kunnen omgaan met mobiliteit, stress en welzijn op de werkvloer. Ontdek de nieuwe manier van werken en schrijf je hier in voor een inspiratiesessie.

Lees meer >

Pimp je thuisbureau met accessoires

Ook al werk je maar één dag per week thuis: het loont om van je thuiskantoor een aantrekkelijke plek te maken waar je met plezier aan de slag gaat. Over een comfortabele stoel, geschikte plek in je woning of een tweede scherm zullen we het nu niet hebben. In deze blog willen we een uitweiden over de spullen die je op je bureau zelf hebt liggen. Bureauaccessoires kunnen je helpen productiever te zijn, georganiseerd te blijven en wie weet zullen ze je zelfs inspireren.

Lees meer >

Leiding geven aan thuiswerkers

Een dag of twee per week van thuis uit werken is voor de jongere generaties een vanzelfsprekendheid. Voor heel wat leidinggevenden is het een nieuwe weg die ze moeten verkennen. Vermijd dat je als manager op pad moet met blaren en knikkende knieën, bereid je goed voor. We raken een aantal thema’s aan waarbij je stil kan staan om zo in optimale conditie de overstap te maken van controleren naar (een beetje) loslaten en vertrouwen geven.

Lees meer >

 

Wil u de nieuwsbrief automatisch ontvangen, schrijf je dan hier in.