HP raadt Windows 10 Pro aan.

Hoe tijdloos design helpt om een creatief tijdperk te activeren

We leven in een tijd waarin we niet langer gebonden zijn aan de grenzen van thuis of kantoor. Interessante ideeën die je uitdagen, verandering teweeg brengen en je voorwaarts stuwen, zijn overal te vinden. Ook het designteam van HP dompelt zich onder in verschillende werelden om zich te laten inspireren.

Lees meer >

Telewerken wordt steeds populairder

Mobieler werken is een realiteit. Wat opvalt, is dat de trend zich sneller doorzet dan verwacht. De trein gaat zo snel als een tgv. In de eerste 7 maanden van 2018 is het aantal uren telewerk gepresteerd door medewerkers in België toegenomen met 25,7 % vergeleken met dezelfde periode het jaar daarvoor.

Lees meer >

De wereld is je kantoor

Afhankelijk van je dag is een keertje kiezen voor een coworking kantoor misschien wel een goed idee. Ideaal ook voor mensen die vaak onderweg zijn of een ‘gat’ hebben tussen twee afspraken in. Of voor iemand die de dagelijkse kantoorroutine wil doorbreken. In elke grote stad zijn er verschillende toffe coworking plekken, wereldwijd. We gingen even in ons eigen landje en (heel ver) over de grens kijken naar een paar van die plekken en hoe die er kunnen uitzien.

Lees meer >

HP Elite x2 1013 G3 – Creativiteit zonder concessies

Deze meesterlijk ontworpen 2-in-1 voor moderne bedrijven overtreft uw verwachtingen wat betreft uiterlijk en kracht. Werk samen met het hele team bij elkaar of waar ook ter wereld. Samenwerking zit in het DNA van de HP Elite x2 1013, met premium audio, hoge-resolutiecamera’s en een naar buiten gerichte microfoon.

Lees meer >

 

Wil u de nieuwsbrief automatisch ontvangen, schrijf je dan hier in.