Het is duidelijk dat er nood is aan een nieuwe manier van werken. Niet alleen lopen we tegen de grenzen aan van het huidige model – er is een groot strategisch voordeel te behalen door de shift nu te maken naar een nieuw model. We staan aan het begin van een nieuw tijdperk, waarin we hertekenen waar en hoe we werken.

Verschillende maatschappelijke ontwikkelingen of trends, zoals generatie Z op de werkvloer, mobiliteit, maar bijvoorbeeld ook meer burn-outs, leiden er toe dat werkgevers zich meer moeten gaan focussen op het aanbieden van een ‘modern workplace’ aan hun werknemers. Dit is niet langer enkel een desk op kantoor, maar ook een home office of on-the-road office.

In 2019 gaat HP op tour in België en Luxemburg met ‘The Office of the Future’, een open en modulaire kantooromgeving. Tijdens een inspiratiesessie van 45 minuten kunnen bedrijven er zelf komen ontdekken hoe we design, beveiliging, samenwerking, pc-prestaties en mobiliteit hebben geïntegreerd in een future-proof werkomgeving.

Schrijf je hier in voor een open inspiratiesessie.