Doe serieus zaken met Windows 10 Pro.

We leven in een boeiende tijd, een tijd waarin we niet langer gebonden zijn aan de grenzen van thuis of kantoor. Interessante ideeën die je uitdagen, verandering teweeg brengen en je voorwaarts stuwen, zijn overal te vinden.

Ook het designteam van HP dompelt zich onder in verschillende werelden om zich te laten inspireren. Dat gaat van meubels over auto’s tot persoonlijke elektronica, mode, noem maar op. Het team is altijd en overal op zoek naar een nieuwe bron van creativiteit en passie.

Om dat publiek aan te spreken, willen differiënteren de ontwerpers bij HP in drie belangrijke gebieden: horen, zien en hebben.

Horen en zien

De ontwerpers van HP zijn van mening dat ze de juiste zintuiglijke ervaring moeten bieden: dynamisch en meeslepend. Of dat nu een videoconferentie is van thuis uit, of een film later op de avond. Dankzij de samenwerking tussen HP en Bang & Olufsen hebben ze een krachtige ervaring gecreëerd in onze EliteBook-pc’s met speciale geluidsprofielen om het maximale te halen uit videoconferenties of entertainment. Dankzij een derde microfoon kan de EliteBook zich continu aanpassen naargelang de omgeving, door achtergrondgeluid te filteren. Een wenende baby op de achtergrond of een blaffende hond horen tot het verleden, zodat iedereen in de meeting geconcentreerd blijft.

Wanneer ze ‘zien’ zeggen, ligt de focus bijzonder sterk op de materialen die gebruikt worden. Elke HP EliteBook x360 wordt gemaakt uit één blok aluminium. Het resultaat is een sterke, mooie behuizing die kracht en stijl in één apparaat combineert. Het sterke chassis werd ontwikkeld om de levensstijl van een on-the-move professional perfect te ondersteunen.

Gebruiksgemak

Uiteraard moeten de toestellen ook ontzettend capabel zijn, best-in-class prestaties afleveren en toonaangevend zijn op gebied van veiligheidsfuncties. Op deze manier kunnen gebruikers productief en veilig samenwerken, waar ze ook zijn. Ook Windows 10 pro is ontwikkeld met het oog op veiligheid, gebruiksgemak en prestaties. Het besturingssysteem sluit naadloos aan bij de filosofie om vandaag al klaar te zijn voor de toekomst.

De designuitdagingen variëren van designer tot designer en van project tot project, als beroep hebben designers toch een belangrijke verantwoordelijkheid. We leven op een kruispunt van vorm en functie, dag in en dag uit. We worden getest om kracht, capaciteiten en schoonheid te overbruggen om een nieuw tijdperk in te luiden van menselijke creatie.

De beste apparaten in de wereld werken met Windows 10 Pro.