HP raadt Windows 10 Pro aan.

De evolutie van mobieler werken staat nooit stil

We selecteerden drie trends waarvan we denken dat ze in 2019 een rol zullen spelen. Natuurlijk houden we ondertussen de vinger aan de pols en houden we u op de hoogte van nieuwe tendenzen die zich aandienen.

Lees meer >

Beveiliging van netwerken en devices blijft essentieel

Security experts zijn voortdurend bezig met het verbeteren van cyberbeveiliging. Maar ook hackers zitten niet stil: het blijft een kat-en-muisspel. De bedreigingen worden steeds verfijnder en schadelijker. Het is daarom absoluut noodzakelijk dat bedrijven op de hoogte zijn van de nieuwste cybergevaren en er rekening mee houden bij hun veiligheidsmaatregelen.

Lees meer >

Flexplekken op kantoor

Kantoorruimte kopen of huren kost veel geld. De tijd dat iedereen elke dag naar kantoor kwam en er zijn eigen vaste plek had, is stilaan voorbij. Door de shift naar mobieler werken en werknemers te laten werken op verplaatsing, kunnen organisaties flink wat besparen op de huur of aankoop van het aantal vierkante meters werkvloer. De technologie laat dat ook toe.

Lees meer >

 

Wil u de nieuwsbrief automatisch ontvangen, schrijf je dan hier in.