HP raadt Windows 10 Pro aan.

De 5 meest gelezen blogs van 2018

De beste sportlui, opvallendste muzikanten of de belangrijkste nieuwsfeiten: we worden overspoeld met allerhande lijstjes rond de jaarwisseling. Wij doen gewoon vrolijk mee met de top 5 van onze meest gelezen blogartikels in 2018.

Lees meer >

Bescherm je investering met een HP Care Pack

Wanneer je hardware niet werkt, kan jezelf ook niet productief zijn. Dat is de reden waarom je een HP Care Pack nodig hebt. De meest populaire optie is de HP Hardware Next Business Day Onsite Service. Dit type Care Pack zorgt ervoor dat er de volgende werkdag een technicus bij jou op locatie is. Niet alleen Windows 10 Pro maar ook een HP Care Pack zorgt zo op verschillende manieren voor een gerust gemoed.

Lees meer >

Mobieler werken thuis, in een coworking ruimte of koffiebar

Steeds meer mensen maken vaak of af en toe gebruik van een coworking ruimte of nemen hun laptop mee naar een koffiebar om daar te werken. De trend om het thuiskantoor in te ruilen voor een andere plek zit in de lift. Thuis werken of toch maar elders. Iedere keuze heeft zijn voor- en nadelen. We zetten er een aantal op een rij.

Lees meer >

 

Wil u de nieuwsbrief automatisch ontvangen, schrijf je dan hier in.