De beste sportlui, opvallendste muzikanten of de belangrijkste nieuwsfeiten: we worden overspoeld met allerhande lijstjes rond de jaarwisseling. Wij doen gewoon vrolijk mee met de top 5 van onze meest gelezen blogartikels in 2018.

Nummer 5

Met Windows 10 Pro werk je productiever en veiliger. Zeker als je mobiel werkt.

Windows 10 Pro heeft ingebouwde beveiliging om je te beschermen tegen virussen, phishing en malware, en is daarmee de veiligste Windows ooit. De beveilingssoftware krijgt automatische updates dankzij Windows Update zodat het besturingssysteem en je toestel steeds optimaal beveiligd zijn.

Lees meer

Nummer 4

Mobiel werken met meerdere schermen.

De meerderheid van de werknemers werkt met een tweede of zelfs derde beeldscherm. Op de vaste werkplek wordt dan vaak de laptop gekoppeld aan een grote, externe monitor. Het kleinere laptopscherm doet daarbij dienst als tweede scherm. Maar wat als je mobiel werkt en toch meerdere schermen wil?

Lees meer

Brons

Welke processor heb ik nodig?

Niemand wil een trage laptop. En dus moet je voor een snelle processor kiezen. Maar welke moet je dan hebben? Met deze richtlijnen sturen we je gericht doorheen het grote cpu-bos.

Lees meer

Zilver

7 jobs die je uitstekend van thuis uit kan doen.

België is een echt fileland. Eén van de oplossingen om het fileleed te tackelen, is thuiswerk. Niet iedere job leent zich tot thuiswerk, maar een heleboel wel. Wij maakten een lijstje van 7 beroepen die je perfect – gedeeltelijk of helemaal – van thuis uit kunt uitvoeren. Wie weet wordt jouw job wel nummer 8 in dit rijtje.

Lees meer

Goud

Je laptop ontgrendelen zonder wachtwoord.

Wachtwoorden worden vergeten of zijn te eenvoudig om te kraken. Door je gezicht als authenticatiemiddel in te zetten, bewaak je de toegang tot je laptop veel strikter. Zo kan je gemakkelijk je laptop ontgrendelen zonder wachtwoord.

Lees meer