HP raadt Windows 10 Pro aan.

Een fantastisch en mobiel 2019!

De jaarwisseling is de periode bij uitstek om goede voornemens op te lijsten. We grasduinden in het archief van onze blogartikels en pikten er een aantal uit die je hierbij kunnen helpen.

Lees meer >

Maximaliseer je mobiele productiviteit met de HP Active Pen

Leg elk detail vast. Schets, schrijf en navigeer op je scherm met de soepele bediening en verbluffende nauwkeurigheid van de HP Active Pen. De pen is zo gevoelig dat ze alleen reageert wanneer er contact is met het scherm, zonder haperingen of storingen zoals bij sommige andere pennen.

Lees meer >

DataNews heeft lovende woorden over de HP ZBook x2

Niet alleen wij zijn overtuigd van de prestaties en flexibiliteit van de ZBook x2, ook DataNews, het maandelijks ICT-vakblad voor IT-professionals en eindgebruikers, erkent de veelzijdige power van het toestel. “We kennen geen Windows-‘tablet’ die even krachtig is als dit HP Zbook X2 G4 Detachable Workstation”, besluiten ze.

Lees meer >

 

Wil u de nieuwsbrief automatisch ontvangen, schrijf je dan hier in.