De jaarwisseling is de periode bij uitstek om goede voornemens op te lijsten. We grasduinden in het archief van onze blogartikels en pikten er een aantal uit  die je hierbij kunnen helpen.

Gezonder eten is een klassieker. Zeker als je vaak onderweg bent, loert de verleiding om minder gezond te snacken en te snoepen om de hoek. Wij hebben een aantal tips om dit te vermijden. Je leest ze hier.

Het nieuwe jaar is ook een mooie gelegenheid om werk te maken van je thuiskantoor. Hoe pak je dit het beste aan? Maak er sowieso een plek van waar je je op je gemak voelt. Andere algemene richtlijnen waar je best even bij stil staat, vind je hier terug. Misschien is in 2019 de tijd rijp voor een nieuwe pc. HP heeft een device voor ieder profiel De kunst is om het toestel te kiezen dat het best bij je wensen en noden past. Lees deze leidraad en kies daarna hier het toestel dat het best bij je past.

Wat wij je van harte toewensen is een mooi evenwicht tussen werk en privé. Zeker als je regelmatig thuis of vanop afstand werkt, is dit een grens die je goed moet bewaken. Belangrijk voor je gezinsleven, je sociale contacten, je gezondheid en, ja hoor, vast en zeker ook voor de kwaliteit van je werk. Meer info over een goed evenwicht kan je hier vinden.

Onze goed voornemen? Je blijven informeren over alles wat met mobieler werken te maken heeft zodat je je mogelijkheden optimaal kan blijven ontplooien.