HP raadt Windows 10 Pro aan.

Niet alleen wij zijn overtuigd van de prestaties en flexibiliteit van de ZBook x2, ook DataNews, het maandelijks ICT-vakblad voor IT-professionals en eindgebruikers, erkent de veelzijdige power van het toestel. “We kennen geen Windows-‘tablet’ die even krachtig is als dit HP Zbook X2 G4 Detachable Workstation”, besluiten ze.

Dankzij zijn werkvermogen is de ZBook x2 is uitermate geschikt voor de meest veeleisende grafische applicaties. Precies daarom heeft HP bijzondere aandacht besteed aan de kwaliteit van het scherm. Iets wat de grafische eindgebruiker met veel plezier zal ervaren en wat ook DataNews niet is ontgaan. “De schermontspiegeling werkt zeer goed, er zijn nauwelijks reflecties zichtbaar, in welke stand je het werkstation ook gebruikt. De schermkwaliteit is goed, met een goede zwart- en kleurweergave,” zo lezen we.

Het hele artikel vind je hier terug.

Er is helaas enkel een Nederlandstalige versie van deze review.

Meer informatie over de ZBook x2 kan je hier raadplegen.