HP raadt Windows 10 Pro aan.

Leg elk detail vast. Schets, schrijf en navigeer op je scherm met de soepele bediening en verbluffende nauwkeurigheid van de HP Active Pen. De pen is zo gevoelig dat ze alleen reageert wanneer er contact is met het scherm, zonder haperingen of storingen zoals bij sommige andere pennen.

Windows Ink. Direct noteren wat je denkt.

Een snelle en natuurlijke manier om gedachten vast te leggen en ideeën uit te drukken, dat is de magie van Windows Ink. Maak notities met de klik van een digitale pen. Bewerk Office-documenten met gemak. En word creatief, zelfs in 3D, met een pen die geweldig in de hand ligt en waarmee je vrij en ongebonden kunt schrijven en tekenen.

De pen is ook erg handig om webpagina’s van Microsoft Edge te markeren en te delen, snel notities te maken in Windows OneNote en nog veel meer. Je schrijven voelt en ziet er heel natuurlijk uit. Maak nauwkeurige schetsen in Windows Sketchpad, geïntegreerde druksensoren helpen je de breedte van de getekende lijnen nauwkeurig te regelen. Geniet van het brede scala aan creatieve mogelijkheden in Windows Photos.

En natuurlijk vervangt de pen ook gewoon alle andere aanraakfuncties die je normaal met je vingers uitvoert. Dus geen vuile vingerafdrukken meer op je scherm! Start eenvoudig een app met een druk op een knop, veeg met de pen om door documenten en websites te bladeren.

Je zult ervaren dat een HP Active Pen je creativiteit zal bevrijden, je horizon zal verbreden en perfect past bij Windows 10 Pro. Thuis, op kantoor of onderweg: ze wordt je beste pennenvriend!

Overtuig jezelf met deze video’s:

Ontdek hoe gemakkelijk en soepel je kunt schetsen.

 

Een video die de creativiteit in Windows Photos illustreert.

 

Je kunt zelfs je reis vlot plannen in Windows Maps! Zie hier hoe.