HP raadt Windows 10 Pro aan.

Tips voor gezond eten onderweg en op je thuiswerkdag.

Gezond ontbijten en lunchen zijn altijd belangrijk. Een druk schema? Juist dan moet je zeker extra aandacht schenken aan je keuzes zodat je voldoende energie hebt om je dag vitaal door te komen. We hebben een aantal tips op een rij gezet waarmee je een aanslag op je vitaliteit vermijdt.

Lees meer >

Een dag mobieler werken in beeld.

In ons land rijden sinds kort een aantal kantoorbussen. Deze kantoorbussen van Office on Wheels zijn uitgerust met Wifi, koffie en stopcontacten waardoor werkgevers hun werknemers in alle rust naar het bedrijf kunnen laten reizen. Onderweg kunnen ze in goede omstandigheden werken zodat de filetijd nuttig gebruikt wordt.

Lees meer >

HP EliteDisplay S14

Maak overal waar je werkt gebruik van twee displays – alleen, in een groep of bij klanten – met de HP EliteDisplay‏ S14 USB draagbare monitor, HP’s eerste draagbare 35,56 cm (14 inch) USB-C™-display. Maximaliseer je productiviteit en maak je werk eenvoudiger met een Full HD display van 1 kg en nog geen 9 mm dik.

Lees meer >

HP ZBook x2

HP introduceert zijn allerkrachtigste detachable pc. Dit is de beste pc om uw visie te realiseren, met opmerkelijke prestaties en veelzijdige mogelijkheden. Windows 10 Pro voor Workstations en krachtige beveiligings-, samenwerkings- en aansluitopties van HP helpen je de hele dag topprestaties te leveren op de HP ZBook x2.

Lees meer >

 

Wil u de nieuwsbrief automatisch ontvangen, schrijf je dan hier in.