HP raadt Windows 10 Pro aan.

Touchscreen schoonmaken. Hoe en hoe zeker niet.

Steeds meer notebooks beschikken over een touchscreen. Dat is handig om vlot te surfen, doorheen documenten te scrollen, programma’s te openen en zoveel meer. Nadeel? Vettige vingerafdrukken zijn onvermijdelijk. Je bent zeker niet de enige die er dan even met een zakdoekje of zelfs een mouwveeg over gaat voor een net iets zuiverder scherm. Dat kan veel beter. Maar eerst toch even op een rijtje zetten wat je zeker niet mag doen.

Lees meer >

Kantoorbus zet reistijd om in werktijd.

In ons land rijden sinds kort een aantal kantoorbussen. Deze kantoorbussen van Office on Wheels zijn uitgerust met Wifi, koffie en stopcontacten waardoor werkgevers hun werknemers in alle rust naar het bedrijf kunnen laten reizen. Onderweg kunnen ze in goede omstandigheden werken zodat de filetijd nuttig gebruikt wordt.

Lees meer >

Organiseer team meetings in je eigen huis.

Vergaderen blijft één van de beste instrumenten om problemen te bespreken, knopen door te hakken en af te stemmen met collega’s. Om de creativiteit te prikkelen en de dingen met een frisse blik langs een andere kant te bekijken, kan het nuttig zijn om eens samen te komen op een andere plek dan je gewend bent. De meest voor de hand liggende oplossing is ergens een ruimte huren. Maar waarom niet nog een stapje verder gaan? Nodig je team bij je thuis uit!

Lees meer >

HP Elite x2 1013 G3

Ontwikkeld om mensen bij elkaar te brengen. Werk samen met het hele team bij elkaar of waar ook ter wereld. Samenwerking zit in het DNA van de HP Elite x2 1013, met premium audio, hoge-resolutiecamera’s en een naar buiten gerichte microfoon.

Lees meer >

 

Wil u de nieuwsbrief automatisch ontvangen, schrijf je dan hier in.