HP raadt Windows 10 Pro aan.

HP Sure Run bewaakt de kritische besturingsprocessen

Het beveiligen van bedrijfsgegevens en persoonlijke informatie is en blijft een constante zorg. Cybercriminelen passen steeds gesofisticeerdere technieken toe om zich toegang te verschaffen tot de netwerken van bedrijven en organisaties. HP heeft een aantal ingebouwde beveiligingen die je notebook beschermen. In dit artikel lichten we toe hoe HP Sure Run schadelijke aanvallen op applicaties en processen helpt te neutraliseren.

Lees meer >

Kies een laptoptas die bij je past

Eén van de belangrijkste accessoires van je notebook is je laptoptas. Maar een tas beschermt niet alleen je toestel, je kan er – als je wil – documenten en andere spullen in kwijt. En behalve deze praktische toepassingen kan je laptoptas natuurlijk ook een uiting van stijl zijn. Er zijn ruwweg vier types. Een sleeve, een schoudertas, een rugzak en een trolley. Welke oplossing je ook kiest: hou altijd rekening met het formaat laptop dat je mee wilt nemen.

Lees meer >

HP EliteBook x360 1030 G3

Om impact te maken heb je maar één apparaat nodig. Creëer en presenteer jouw visie op succes op de HP EliteBook x360 1030 met vier gebruiksstanden, alles om te werken, content te delen en te genieten. Gaan en staan waar je wil, zorg dat het kan.

Lees meer >

Nationale thuiswerkdag

Op donderdag 20 september was het nationale thuiswerkdag. Radio 1 wijdde er met ‘Bij Debecker’ een programma aan waarbij de voor- en nadelen ruim aan bod kwamen. Oh ja, en presentatrice Carolien De Becker werkte voor de gelegenheid van thuis.

Herbeluister >

 

Wil u de nieuwsbrief automatisch ontvangen, schrijf je dan hier in.