HP raadt Windows 10 Pro aan.

Gratis roaming in Europa. De valkuilen.

Sinds 14 juni 2017 is roaming gratis in de hele Europese Unie. Ondanks de afschaffing van de kosten voor deze dienst zijn er toch een aantal punten waar je best rekening mee houdt. In sommige gevallen is het niet zo verstandig om je roaming in te schakelen of ingeschakeld te houden.

Lees meer >

Militaire tests voor betrouwbare HP mobiele toestellen.

Werken op verplaatsing kan soms veel van je notebook vragen. HP Elite pc’s zijn daarom niet alleen compact, stijlvol en innovatief ontworpen. Ze voldoen bovendien aan meerdere militaire betrouwbaarheidsspecificaties en ze hebben maar liefst 115.000 uur aan extra tests moeten ondergaan. Elegant vanbuiten? Zeker. Robuust vanbinnen? Absoluut!

Lees meer >

Goed weer? Neem je laptop mee naar buiten.

We beleefden één van de warmste zomers ooit. De stralende zon lonkte je naar buiten om met volle teugen te genieten. Wie weet kunnen we ook nog genieten van een mooie nazomer. Maar ja, het werk kan je natuurlijk niet laten liggen, dat smelt niet weg als sneeuw voor de zon. De oplossing ligt voor de hand: neem je werk mee naar buiten. Het is zelfs om verschillende redenen een goed idee om in de buitenlucht te werken.

Lees meer >

 

Wil u de nieuwsbrief automatisch ontvangen, schrijf je dan hier in.