HP raadt Windows 10 Pro aan.

Veilig met je laptop op vakantie

In de komende weken kunnen we weer met z’n allen genieten van een heerlijke vakantie. Heel veel mensen nemen hun laptop mee om bijvoorbeeld hun mail te checken, wat te surfen of om lokale informatie op te zoeken. Zolang je toestel je rust niet verstoort, is daar natuurlijk niets mis mee. We geven je een paar tips waar je vooraf best even bij stil staat.

Lees meer >

Gratis wifi in de grootste stations

Sinds kort kan je in de stationshal, de gangen van het station en op het perron aangenaam online op je trein wachten. In de 27 grootste Belgische stations van NMBS kan je immers gebruikmaken van een gratis wifinetwerk. Voorlopig blijft het wel bij wifi in het station alleen. Ondanks de vraag van vele reizigers zit gratis surfen op de trein er voorlopig niet in.

Lees meer >

Verbeter de beveiliging van je pc met multi-factor authenticatie

Inbreuken en diefstal van gegevens en identiteit komen steeds vaker voor. Het traditionele inloggen met een ingewikkeld paswoord dat je regelmatig verandert, voldoet niet meer. Door consequent multi-factor authenticatie toe te passen, kan je de beveiliging enorm verbeteren en de kans op inbreuken sterk verminderen.

Lees meer >

Een muzikaal ontbijt met koffie en een wolkje werk.

Op vrijdag 29 juni vond er een De Morgen Sessie plaats in de Beursschouwburg in Brussel, een exclusieve liveset op een exceptionele locatie met koffie en ontbijt.

Deze keer was ’t Hof van Commerce te gast. Het Vlaamse hiphop-trio bracht een energiek optreden voor een enthousiast publiek.

Bekijk hier een sfeerverslag >