Schrijf je dan in en wie weet nodigen HP en Qmusic je uit in het Q-Beach House op het strand van Oostende. Daar kan je, met de voeten in het zand, samen met 10 collega’s ontdekken hoe je met HP mobiel kan werken, waar en wanneer je maar wil.

Je krijgt een rondleiding achter de schermen en je kan rustig werken in een voor jullie gereserveerde, overdekte hoek van het terras. Uiteraard is er ook wifi en je kan er het mobiele gebruiksgemak van de nieuwste notebooks van HP ontdekken.

Ga een dagje in je korte broek naar het werk en breng je zonnebril mee Je lunchpakket mag je thuislaten: wij zorgen voor de rest!

Ben je niet bij de gelukkigen? Dan kun je nog altijd afstemmen op Workalicious en genieten van ononderbroken zomerse muziek. Luister hier naar de playlist van je werkdag #link naar radio# of download de Q-app om te luisteren via je smartphone.

Klik hier om je in te schrijven.