HP raadt Windows 10 Pro aan.

Waar moet je op letten bij het inrichten van je thuiskantoor

De manier waarop je je thuiskantoor inricht, beïnvloedt je productiviteit. Of je nu heel regelmatig thuis werkt of slechts sporadisch: er zijn sowieso enkele algemene richtlijnen waar je best even bij stil staat.

Lees meer >

Werken met de juiste muziek stimuleert je productiviteit en creativiteit

Een streepje muziek op de achtergrond verbetert je productiviteit. Dat is wetenschappelijk bewezen. Het ligt voor de hand dat heavy metal of house niet de beste keuzes zijn om op af te stemmen. Maar de juiste muziekkeuze die niet zo dwingend aanwezig is, zal je creativiteit prikkelen en je in de stemming brengen om beter te werken.

Lees meer >

Mobiel werken. Niet alleen voor digital natives.

Een ‘digital native’ is iemand die van kleins af aan opgegroeid is met digitale technologie. In een wereld waarin computers, tablets, mobiele telefoons en internet tot de dagelijkse realiteit behoren. Dit wil niet zeggen dat mobiel werken enkel voor deze en latere generaties is weggelegd. Ook onderweg of thuis kunnen ze met hun kennis productief aan het werk.

Lees meer >