Windows 10 Pro heeft ingebouwde beveiliging om je te beschermen tegen virussen, phishing en malware, en is daarmee de veiligste Windows ooit. De beveilingssoftware krijgt automatische updates dankzij Windows Update zodat het besturingssysteem en je toestel steeds up-to-date beveiliging hebben.

Een pc die gebruikt wordt voor professionele doeleinden, voorzie je het best van de Windows 10 Pro versie. De Pro-editie is de grotere broer van de Home-editie met extra functies gericht op professionals. Een klein bedrijf met informatie op het netwerk en in de cloud, heeft profijt van de Pro-editie. Pro heeft namelijk toegang tot handige tools die bedrijven vaak gebruiken, zoals BitLocker en Domain-Join. Zo kan je ook heel gemakkelijk en veilig thuiswerken. Pro maakt eenvoudig een onderscheid tussen programma’s die een werknemer bijvoorbeeld zelf mag downloaden en vertrouwelijke programma’s die één beheerder mag installeren.

Waarom is Windows 10 Pro het beste besturingssysteem voor de mobiele werker?

  • Windows 10 Pro heeft extra ingebouwde bescherming tegen veiligheidsbedreigingen (zonder extra kosten) met BitLocker, Windows Defender Antivirus en meer.
  • Met behulp van een extern bureaublad krijg je makkelijk toegang tot al je bestanden, mappen en apps vanaf vrijwel elk apparaat, waar je ook bent.
  • Je kan kiezen voor uitgestelde updates. Zo hoef je nooit je werk onderbreken en zelf beslissen waar, wanneer en hoe je je apparaten wilt bijwerken.
  • Via de cloud met Azure Active Directory maak je van overal vlot en veilig verbinding met je bedrijf of bedrijfsnetwerk.
  • Dankzij de krachtige beheertools voor eenmalige aanmelding heb je meer controle over je apparaten.

De extra mogelijkheden die Windows 10 Pro je biedt, zorgen ervoor dat je waar je ook bent altijd veilig verbonden blijft. Om productief mobiel te werken is het besturingssysteem onmisbaar voor iedere professional.