HP raadt Windows 10 Pro aan.

Do’s-and-don’ts op openbare wifinetwerken

Online gaan op openbare plekken wordt steeds eenvoudiger. Heel veel cafés, winkels, hotels… bieden gratis wifi aan waar je als klant gebruik van kunt maken. Maar is dat wel veilig, surfen op een free wifisignaal? Helaas niet. Openbare wifinetwerken zijn vaak niet gecodeerd of het paswoord hangt open en bloot in de zaak of hal. Zo is het voor hackers kinderspel om aan vertrouwelijke informatie te komen. Wil je toch even surfen op een openbaar netwerk in een café of terwijl je aan het wachten bent in de lobby van een hotel? We geven je 5 tips om dit zo veilig mogelijk te doen.

Lees meer >

6 tips om beter thuis te werken

Geen dresscode, geen collega’s die je storen, geen tijdverlies op weg naar en van het werk: thuiswerken heeft heel wat voordelen. Toch kan het lastig zijn om jezelf optimaal te laten presteren in je thuiskantoor. Met deze 6 tips hou je je focus op het werk waar en wanneer het moet en geniet je ten volle van de pluspunten van flexibel werken.

Lees meer >

Twee top designers over de ZBook x2

Sasha Vinogradova en Chuck Anderson zijn 2 ontwerpers met wereldfaam. Hun werk is creatief, uniek en vaak grensverleggend. We laten je graag zien hoe zij met de ZBook x2 mobiel aan het werk gaan.

Lees en bekijk de video’s >

Mobieler Werken en Qmusic presenteren Workalicious.

De toestellen om efficiënt mobiel te werken hadden we al. Vandaag kan je ook genieten van de ideale muziek om nog beter te werken waar je wil. Ononderbroken muziek, de hele dag lang. Ontdek onze internetradio Workalicious en geniet van de playlist van je werkdag.

Luister hier