Twee top designers over de ZBook x2

Sasha Vinogradova en Chuck Anderson zijn 2 ontwerpers met wereldfaam. Hun werk is creatief, uniek en vaak grensverleggend. Je kan hier bekijken hoe zij met de ZBook x2 mobiel aan het werk gaan.

Sasha Vinogradova

Van Rusland tot in LA: Sasha was al in verschillende hoeken van de wereld aan de slag als designer. Ze werkte voor merken als Lexus, North Face en Nintendo en won al verschillende prijzen voor haar grafisch werk. Ze vindt haar inspiratie in de natuur. Bekijk hier hoe ze haar artistieke grenzen verlegt met de ZBook x2. “In tabletmodus of als notebook: de ZBook x2 geeft me de vrijheid om te werken waar en hoe ik wil.”

Chuck Anderson

De thuisbasis van Chuck Anderson is Chicago. Hij creëert een nieuwe unieke realiteit op basis van foto’s waar hij nieuwe elementen aan toevoegt. Hij werkte in de loop der jaren voor onder andere Microsoft, Nike en de Chicago Bulls. Bekijk hier hoe hij de ZBook x2 gebruikt voor zijn werk. “De sterke processoren laten me toe om ook onderweg met verschillende veeleisende programma’s tegelijkertijd te werken.”

2018-05-15T09:06:04+00:00

Wil u graag op de hoogte blijven?

Schrijf u dan hieronder in op onze nieuwsbrief