Mobiel werken, zelfs op de bus en de tram

Openbaarvervoermaatschappij De Lijn stelde half april het initiatief Mobiele Maandag voor. Het is een campagne die de mensen oproept om 1 dag per week op een andere manier dan met je eigen wagen proberen te geraken waar je moet zijn.

Het werk of wat je bestemming ook is. Het gaat erom hoe je er naartoe gaat. De aanleiding van deze actie is één van de problemen waar we ook met Mobieler Werken proberen slim mee om te gaan: de dagelijkse files.
De Lijn wil de mensen in de eerste plaats overtuigen om de auto te laten staan en het openbaar vervoer te gebruiken om naar het werk te gaan. Desnoods in combinatie met de trein en/of de fiets.

De tijd die je doorbrengt op trein, tram of bus is geen verloren tijd. Er zijn heel wat toestellen die aansluiten op jouw specifieke noden en waarmee je perfect op de bus, de tram of de trein kan werken. Draagbare toestellen met een sterke batterij. Je vindt ze op deze site. Pottenkijkers hoeven je ook niet af te schrikken. Met HP SureView wordt je scherm onzichtbaar maar blijft het leesbaar voor jezelf. De Mobiele Maandag van De Lijn en Mobieler Werken van HP zou zo wel eens een heel mooi huwelijk kunnen worden.

2018-04-27T12:29:27+00:00

Wil u graag op de hoogte blijven?

Schrijf u dan hieronder in op onze nieuwsbrief