Ontdek hoe wij onze premium-apparaten opnieuw hebben ontworpen om het hoogst mogelijke niveau van beveiliging te kunnen bieden.

Bij HP staat veiligheid voorop en de volgens militaire standaarden geteste HP Elite-reeks biedt beveiligingstechnologie die zijn gelijke niet kent. Zoals de 800-serie, die onlangs is uitgeroepen tot de veiligste pc-serie ter wereld.

Sommige van de meest geavanceerde beveiligingsfuncties bevatten technologie die nergens anders op de markt verkrijgbaar is. HP SureStart, bijvoorbeeld, is de eerste en enige ‘zelfgenezende’ BIOS-beveiligingsoplossing voor pc’s in de industrie. En HP SureView, dat u in staat stelt het scherm te verduisteren zodat anderen uw werk niet kunnen bekijken.

Of u nu op kantoor, thuis of onderweg werkt, u (en uw IT-team) kunt er met een gerust hart vanuit gaan dat uw HP-apparaten de ultieme beveiligingsmaatregelen bieden om uw gegevens te beveiligen, uw bedrijf te beschermen en te voorkomen dat uw werk wordt onderbroken door uitvaltijd.

Beveiliging getest volgens militaire maatstaven

Met de HP Elite-reeks hebben we onze apparaten honderdduizenden uur lang blootgesteld aan de allerzwaarste tests om te waarborgen dat zij fysiek bestand zijn tegen elementen als stof, water, zand of hoogte. Daardoor bent u verzekerd van de sterke beveiliging van de HP Elite-toestellen.

Biometrische beveiligingsfuncties

Gezichtsherkennings- en vingerafdruktechnologie zorgen ervoor dat alleen biometrisch geverifieerde gebruikers toegang hebben tot uw werk en de gegevens vanaf uw apparaat.

HP SureStart zelfgenezende beveiligingstechnologie

De eerste ‘zelfgenezende’ pc ter wereld voert elke 15 minuten een controle op verdachte activiteiten uit. In het geval van een ongebruikelijk voorval sluit HP SureStart uw pc af en zet deze terug in de oorspronkelijke toestand om (verder) misbruik van gegevens te voorkomen.

Voor werken onderweg hoeft u voor de ultieme privacy niet verder te zoeken dan de HP SureView-schermen, die het beeldscherm verduisteren zodat alleen u kunt zien waaraan u werkt. Het is de ideale oplossing voor hooggeplaatste mobiele professionals die werken met vertrouwelijk materiaal.

Bekijk de beveiligingsfuncties van onze meest geavanceerde apparaten

De HP Elite-reeks biedt een aantal geavanceerde beveiligingsfuncties die zijn ontworpen voor verschillende gebruikers. Of u nu een apparaat nodig hebt voor onderweg, privé wilt werken of uw gegevens wilt opslaan op een desktop: onderzoek hieronder de geavanceerde beveiliging van elk apparaat.

EliteBook Folio: helpt hooggeplaatste mobiele professionals op veilige wijze succesvol te zijn

Als u prestaties, technologie en beveiliging nodig hebt om succesvol te zijn vanaf elke locatie, zal de EliteBook Folio u zeker van pas komen.

HP20150916650
Meest opvallende beveiligingsfuncties:
  • De kleinste en dunste zakelijke laptop, met een gewicht van slechts 970 gram.
  • HP SureStart Dynamic Performance – de eerste zelfgenezende beveiligingsvoorziening op BIOS-niveau ter wereld voor het bewaken en corrigeren van beschadigingen van het BIOS in real-time, elke 15 minuten.
  • Windows Hello Camera voor aanmelding bij Windows 10 via gezichtsherkenning.
  • Optionele vingerafdruksensortechnologie.

Bekijk de EliteBook Folio hier

Elite x2: een combinatie van tablet en laptop die veilige draagbaarheid biedt

In de Elite x2 is gebruikgemaakt van lichtgewicht, extra sterk 606i aluminium. Dit is hetzelfde materiaal dat ook in militaire vliegtuigen wordt gebruikt. Dit apparaat, dat is ontworpen voor de mobiele professional, is duurzaam en temperatuurbestendig, en kan overal ter wereld mee naartoe worden genomen.

HP20150911526
Meest opvallende beveiligingsfuncties:
  • De stevige staander heeft testcycli van 10k doorstaan. We gaan zelfs zo ver dat we de Elite x2 vanaf 91 cm op hout en vanaf 51 cm op beton laten vallen om de duurzaamheid te testen.
  • Via een uit 12 punten bestaande stresstest wordt het apparaat uitvoerig getest op stoten, vallen en temperatuurwijzigingen.
  • Optionele vingerafdruksensortechnologie.

Bekijk de Elite x2 hier.

Elite x3: Het vermogen van een pc, de draagbaarheid van een tablet, de aansluitmogelijkheden van een smartphone en beveiliging van een hoog niveau

De HP Elite x3 is een veilige handset, een innovatie op technisch gebied en een revolutie qua mobiliteit. Dit apparaat, dat een pc, tablet en smartphone in één toestel combineert, is enig in zijn soort en vormt een absolute must voor mobiele professionals.

HP20151207023
Meest opvallende beveiligingsfuncties:
  • Geïntegreerde irisscanner en verificatie via vingerafdrukken.
  • Tests volgens militaire standaarden om duurzaamheid conform MIL-STD te bieden.

Bekijk de Elite x3 hier.

Bij HP blijven we nieuwe apparaten uitvinden die u de meest geavanceerde beveiligingstechnologie bieden om uw persoonlijke en professionele gegevens veilig te houden.